Tandem skok padobranom i bezbednost

Tandem skok padobranom i bezbednost

Tandem skok padobranom i bezbednost

Padobranstvo u tandemu vrlo je sigurna aktivnost koju uvek nadgledaju sertifikovani profesionalci. Ako proverite zvaničnu statistiku, videćete da je tandem skok padobranom mnogo sigurniji nego što većina ljudi misli. I ne samo to, nego je i mnogo sigurnije od mnogih drugih aktivnosti na otvorenom, poput skijanja na primer.

Vaš tandem instruktor sigurno će biti stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom, jer svi tandem instruktori moraju da završe kurs padobranstva (obično je minimum 1000 skokova!) pre nego što im se dozvoli dugotrajno i strogo skakanje padobranom.

Tokom ovog kursa naučiće da se nose sa brojnim situacijama, vrlo složenim, kao što je kvar opreme, jak vetar itd. Ove situacije su vrlo retke, međutim, važno je da Vaš instruktor bude opremljen da se nosi sa njima, ukoliko se pojave.

Imajte na umu da će se Vaš instruktor pobrinuti za sve tehničke aspekte tokom Vašeg tandem skoka, tako da ne morate da brinete ni o čemu. Samo se naslonite i uživajte u ovom uzbudljivom doživljaju bar jednom u životu.

Skokovi sa padobranom