Team Building

team building

Postoji veliki broj team building aktivnosti u kojima firme mogu učestvovati ali padobranstvo brzo postaje jedan od najpopularnijih oblika avanturističko-pustolovne aktivnosti na tržištu. Postoji li bolji način za učvršćivanje odnosa grupe ljudi od adrenalinskog udara koje je uzrokovano tandem skokom iz aviona? Uzbuđenje dok ulaze u avion, tandem skok padobranom sa visine od minimum 3000 metara, slobodan pad pri brzini od 200 km/h, let padobranom iznad panorame Beograda i na kraju smešak kad im noge dotaknu tlo. Svakodnevno gledamo ljude koji dolaze na skokove poznavajući se samo površno ali nakon ovako intenzivnog iskustva čestitajući jedni drugima zagrljajem ostaju povezani na jedinstven način. Pružite svojim zaposlenima dan koji će pamtiti i o kojem će pričati zauvijek – obratite se Tandem skok Beograd-u još danas.

 

Kako Vam možemo pomoći oko organizacije?

  • Ekskluzivni datum izvođenja skokova. Dan rezervisan samo za Vašu firmu.
  • Popusti s obzirom na broj kandidata: zavisno od broja kandidata koji će učestvovati u team bulding-u možemo Vam osigurati određene popuste po tandem skoku.
  • Team building fotograf koji će za Vas napraviti gomilu profesionalnih fotografija savršenih za objavu na Vašim web stranicama i društvenim mrežama kojima će te pokazati konkurenciji odvažnost i hrabrost svojih zaposlenih.

Otvoreni smo i za Vaše lične ideje i predloge ali svakako nas kontaktirajte jer neke od opcija mogu biti podložne dodatnim troškovima.

 

Šta trebate učiniti sledeće?
Kontaktirajte nas za potpune informacije, ostala pitanja i slobodne termine slanjem upita na e-mail: info@tandemskokbeograd.com

tandem team building

Ukoliko Vam je potrebna pomoć tokom popunjavanja forme slobodno nas pozovite: +381 60 029 2012

TANDEM SKOK BEOGRAD DOO-PALILULA
Adresa: Višnjički Venac 25/1a, Palilula - Beograd
Delatnost poslovanja: 3030 / Proizvodnja vazdušnih i svemirskih letelica i odgovarajuće opreme
Matični broj: 21621790
PIB: 112176853
web: tandemskokbeograd.com
Kontakt telefon: +381 60 029 2012
Kontakt E-mail: info@tandemskokbeograd.com

2021 © Tandem Skok Beograd - Izrada i održavanje web sajta restop.rs