Uslovi plaćanja/kupovine

Podaci firme:

TANDEM SKOK BEOGRAD DOO-PALILULA
Adresa: Višnjički Venac 25/1a, Palilula - Beograd
Delatnost poslovanja: 3030 / Proizvodnja vazdušnih i svemirskih letelica i odgovarajuće opreme
Matični broj: 21621790
PIB: 112176853
web: tandemskokbeograd.com
Kontakt telefon: +381 60 029 2012
Kontakt E-mail: info@tandemskokbeograd.com

Zaštita privatnosti korisnika:

U ime ”Tandem skok Beograd” obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni iz ”Tandem skok Beograd” odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o konverziji:

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (koristi se prodajni kurs Raiffeisen Banke). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Način plaćanja/Kupovina karte:

- Online plaćanje platnim karticama putem našeg sajta
- Online plaćanje platnim karticama putem sajta www.tickets.rs
- Kupovina karte na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a
- Kartu za tandem skok možete kupiti subotom i nedeljom na našem Aerodromu uz prethodnu najavu pozivom na telefon +381 60 029 2012
- Plaćanje pouzećem

Online plaćanje platnim karticama:

Način dostave/isporuke tandem karte:
Nakon Vaše online uplate platnom karticom koju možete izvršiti putem našeg sajta ili sajta www.tickets.rs na Vaš email stiže elektronska karta za tandem skok najkasnije u roku 24h.

Plaćanje pouzećem:

Kako poručiti/kupiti kartu za tandem skok pouzećem?
Tandem kartu poručujete/kupujete tako što popunjavate sve tražene podatke, kako bi mi mogli da popunimo kartu i pošaljemo na odgovarajuću adresu. Plaćanje se vrši pouzećem u dinarskoj protivvrednosti na dan kada Vam karta stigne. Ukoliko niste na adresi na dan dostave, istu možete podići uz ličnu kartu i papirić koji Vam ostavi Vaš poštar u Vašem sandučetu i sa time idete u Vašu poštu (U ovom slučaju kartu možete podići u narednih 5 radnih dana pošte).

Troškovi dostave se naplaćuju po standardnom cenovniku POŠTE Srbije. Nakon poručivanja, karta se dostavlja u narednih 48 sati.

Kako iskoristiti kartu za tandem skok?

Kako iskoristiti kartu za tandem skok?
Tandem karta je u važnosti godinu dana, kada želite da skočite potrebno je da nam se javite u četvrtak pred željeni vikend (Tandem skokovi su isključivo subotom i nedeljom) kada su prijave za tandem skok i tada ćete dobiti tačan dan i vreme skoka.
Prijave se vrše pozivom na telefon: +381 60 029 2012.

Ograničenja:

- Osoba koja skače mora da ima minimum 14 godina. Za maloletne osobe je obavezno prisustvo barem jednog roditelja ili staratelja.
- Maksimalna dozvoljena kilaža za tandem skok je 120 kilograma s tim što je cena prilikom kupovine karte standardna do 100 kilograma, a svaki kilogram preko 100 kilograma se dodatno doplaćuje na dan skoka 3€ po kilogramu.
- Za izvođenje tandem skoka nije potreban lekarski pregled.

Zdravstvena ograničenja:

Postoje određena stanja koja Vas mogu sprečiti u skakanju s padobranom poput Epilepsije, teške povrede glave, česte nesvestice, visok krvni pritisak, srčane ili plućne bolesti, dijabetes i mentalna oboljenja. Ukoliko imate neko od ovih stanja potrebno je posavetovati se sa doktorom i doneti potpisano uverenje da možete izvršiti Vaš tandem skoku. Iz sigurnosnih razloga, Vaš tandem instruktor ima konačnu odluku o Vašoj sposobnosti za skok.

Povraćaj novca:

Po Zakonu kupac ima pravo na povraćaj novca u roku od 14 dana od dana kupovine, odnosno van poslovnih prostorija (kupovina putem interneta), i to bez navođenja razloga i dodatnih troškova. Ukoliko je prošlo više od 14 dana od kupovine karte povraćaj novca nije moguć. Ukoliko se iskoristi karta povraćaj novca nije moguć.

Produženje roka iskoristivosti tandem karte:

Karta za tandem skok se može produžiti za godinu dana uz plaćanje naknade za produženje u iznosu od 50% karte po ceni koja je trenutno aktuelna. Produženje se može napraviti samo jednom te ga je potrebno napraviti pre originalnog datuma isteka.

U kom slučaju Vam propada karta za tandem skok:

- Ukoliko istekne datum važenja koji je ispisan na karti ista propada i ne može se više iskoristiti.
- Vašu prijavu za tandem skok možete otkazati najkasnije 24h ranije u suprotnom Vaša karta će propasti i ne može biti više iskorišćena.
- Karta za tandem skok je jednokratna. Nakon iskorišćenja karte istu nije moguće ponovo koristiti.
- Ukoliko dođete u dogovoreni termin i iz bilo kog razloga odustanete od skoka Vaša karta propada i ne može biti više iskorišćena.
- Kada se prijavite i potvrdite termin Vašeg skoka, a ne pojavite se iz bilo kog razloga Vaša karta propada i ne može se više iskoristiti.
- Nakon poletanja aviona u kojem se nalazite ukoliko odustanete od skoka Vaša karta propada i ne može se više iskoristiti.

Otkazivanje termina za tandem skoka:

- Možete otkazati termin Vašeg tandem skoka najkasnije 24h u suprotnom Vaša karta će propasti i ne može biti više iskorišćena.
- Tandem skok Beograd ima pravo da otkaže termin Vašeg tandem skok u slučaju da vremenski uslovi za tandem skok nisu mogući (Velika oblačnost, magla, kiša, sneg, jak vetar, voda na pisti i sl.). U ovom slučaju imate pravo da se prijavite ponovo za dobijanje novog termina za tandem skok u okviru validnosti Vaše tandem karte.
- Tandem skok Beograd ima pravo da otkaže termin Vašeg tandem skoka u slučaju ne predviđenih tehničkih razloga. U ovom slučaju imate pravo da se prijavite ponovo za dobijanje novog termina za tandem skok u okviru validnosti Vaše tandem karte.
- Tandem skok Beograd ima pravo da otkaže termin Vašeg tandem skoka u slučaju vojnih, policijskih i političkih aktivnosti koje podrazumevaju zauzimanje vazdušnog prostora iznad aerodroma na kojem se organizuje skok. U ovom slučaju imate pravo da se prijavite ponovo za dobijanje novog termina za tandem skok u okviru validnosti Vaše tandem karte.
- U svim slučajevima gde se tandem skok otkazuje od strane ”Tandem skok Beograd” na dan isteka validnosti tandem karte, ista će biti automatski produžena do prvog narednog termina.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć tokom popunjavanja forme slobodno nas pozovite: +381 60 029 2012

TANDEM SKOK BEOGRAD DOO-PALILULA
Adresa: Višnjički Venac 25/1a, Palilula - Beograd
Delatnost poslovanja: 3030 / Proizvodnja vazdušnih i svemirskih letelica i odgovarajuće opreme
Matični broj: 21621790
PIB: 112176853
web: tandemskokbeograd.com
Kontakt telefon: +381 60 029 2012
Kontakt E-mail: info@tandemskokbeograd.com

2021 © Tandem Skok Beograd - Izrada i održavanje web sajta restop.rs