Uslovi korišćenja

Tandem Skok Beograd

Uslovi korišćenja

Podaci firme:

TANDEM SKOK BEOGRAD DOO-PALILULA
Adresa: Višnjički Venac 25/1a, Palilula - Beograd
Delatnost poslovanja: 3030 / Proizvodnja vazdušnih i svemirskih letelica i odgovarajuće opreme
Matični broj: 21621790
PIB: 112176853
web: tandemskokbeograd.com
Kontakt telefon: +381 60 029 2012
Kontakt E-mail: info@tandemskokbeograd.com

Zaštita privatnosti korisnika:

U ime ”Tandem skok Beograd” obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni iz ”Tandem skok Beograd” odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o konverziji:

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (koristi se prodajni kurs Raiffeisen Banke). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Način plaćanja/Kupovina karte:

- Online plaćanje platnim karticama putem našeg sajta
- Online plaćanje platnim karticama putem sajta www.tickets.rs
- Kupovina karte na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a
- Kartu za tandem skok možete kupiti subotom i nedeljom na našem Aerodromu uz prethodnu najavu pozivom na telefon +381 60 029 2012
- Plaćanje pouzećem

Važi za rezervisanje karte preko web sajta: Kupovinom karte za tandem skok online plaćate 50% od cene samog skoka, a ostalih 50% na dan skoka, prilikom dolazka na aerodrom ( ovaj deo se plaća gotovinski). Kupljena karta važi godinu dana od dana kupovine. U slučaju lošeg vremena, ili drugih nepredviđenih situacija obaveštavamo sve putnike koji su bili prijavljeni, da se tandem skokovi odlažu do narednog dana ili vikenda koji naknadno odaberete ponovnom prijavom u četvrtak pred željeni vikend skok.

Online plaćanje platnim karticama:

Način dostave/isporuke tandem karte:
Nakon Vaše online uplate platnom karticom koju možete izvršiti putem našeg sajta ili sajta www.tickets.rs na Vaš email stiže elektronska karta za tandem skok najkasnije u roku 24h.

Rezervacija karte za tandem skok:

Rezervacijom karte za tandem skok online plaćate 50% od cene samog skoka, a ostalih 50% na dan skoka, prilikom dolaska na aerodrom (ovaj deo se plaća gotovinski). Rezervisana karta važi godinu dana od dana kupovine. U slučaju lošeg vremena, ili drugih nepredviđenih situacija obaveštavamo sve putnike koji su bili prijavljeni, da se tandem skokovi odlažu do narednog dana ili vikenda koji naknadno odaberete ponovnom prijavom u četvrtak pred željeni vikend skok. U slučaju da se iz bilo kog razloga ne pojavite na dan skoka u terminu koji ste dobili, a imate rezervisanu kartu ista Vam propada i ne može biti više iskorišćena.

Plaćanje pouzećem:

Kako poručiti/kupiti kartu za tandem skok pouzećem?
Tandem kartu poručujete/kupujete tako što popunjavate sve tražene podatke, kako bi mi mogli da popunimo kartu i pošaljemo na odgovarajuću adresu. Plaćanje se vrši pouzećem u dinarskoj protivvrednosti na dan kada Vam karta stigne. Ukoliko niste na adresi na dan dostave, istu možete podići uz ličnu kartu i papirić koji Vam ostavi Vaš poštar u Vašem sandučetu i sa time idete u Vašu poštu (U ovom slučaju kartu možete podići u narednih 5 radnih dana pošte).

Troškovi dostave se naplaćuju po standardnom cenovniku POŠTE Srbije. Nakon poručivanja, karta se dostavlja u narednih 48 sati.

Kako iskoristiti kartu za tandem skok?

Kako iskoristiti kartu za tandem skok?
Tandem karta je u važnosti godinu dana, kada želite da skočite potrebno je da nam se javite u četvrtak pred željeni vikend (Tandem skokovi su isključivo subotom i nedeljom) kada su prijave za tandem skok i tada ćete dobiti tačan dan i vreme skoka.
Prijave se vrše pozivom na telefon: +381 60 029 2012.

Ograničenja:

- Osoba koja skače mora da ima minimum 14 godina. Za maloletne osobe je obavezno prisustvo barem jednog roditelja ili staratelja.
- Maksimalna dozvoljena kilaža za tandem skok je 120 kilograma s tim što je cena prilikom kupovine karte standardna do 100 kilograma, a svaki kilogram preko 100 kilograma se dodatno doplaćuje na dan skoka 3€ po kilogramu.
- Za izvođenje tandem skoka nije potreban lekarski pregled.

Zdravstvena ograničenja:

Postoje određena stanja koja Vas mogu sprečiti u skakanju s padobranom poput Epilepsije, teške povrede glave, česte nesvestice, visok krvni pritisak, srčane ili plućne bolesti, dijabetes i mentalna oboljenja. Ukoliko imate neko od ovih stanja potrebno je posavetovati se sa doktorom i doneti potpisano uverenje da možete izvršiti Vaš tandem skoku. Iz sigurnosnih razloga, Vaš tandem instruktor ima konačnu odluku o Vašoj sposobnosti za skok.

Povraćaj novca:

Po Zakonu kupac ima pravo na povraćaj novca u roku od 14 dana od dana kupovine, odnosno van poslovnih prostorija (kupovina putem interneta), i to bez navođenja razloga i dodatnih troškova. Ukoliko je prošlo više od 14 dana od kupovine karte povraćaj novca nije moguć. Ukoliko se iskoristi karta povraćaj novca nije moguć.

Produženje roka iskoristivosti tandem karte:

Karta za tandem skok se može produžiti za godinu dana uz plaćanje naknade za produženje u iznosu od 50% karte po ceni koja je trenutno aktuelna. Produženje se može napraviti samo jednom te ga je potrebno napraviti pre originalnog datuma isteka.

U kom slučaju Vam propada karta za tandem skok:

- Ukoliko istekne datum važenja koji je ispisan na karti ista propada i ne može se više iskoristiti.
- Vašu prijavu za tandem skok možete otkazati najkasnije 24h ranije u suprotnom Vaša karta će propasti i ne može biti više iskorišćena.
- Karta za tandem skok je jednokratna. Nakon iskorišćenja karte istu nije moguće ponovo koristiti.
- Ukoliko dođete u dogovoreni termin i iz bilo kog razloga odustanete od skoka Vaša karta propada i ne može biti više iskorišćena.
- Kada se prijavite i potvrdite termin Vašeg skoka, a ne pojavite se iz bilo kog razloga Vaša karta propada i ne može se više iskoristiti.
- Nakon poletanja aviona u kojem se nalazite ukoliko odustanete od skoka Vaša karta propada i ne može se više iskoristiti.

Otkazivanje termina za tandem skoka:

- Možete otkazati termin Vašeg tandem skoka najkasnije 24h u suprotnom Vaša karta će propasti i ne može biti više iskorišćena.
- Tandem skok Beograd ima pravo da otkaže termin Vašeg tandem skok u slučaju da vremenski uslovi za tandem skok nisu mogući (Velika oblačnost, magla, kiša, sneg, jak vetar, voda na pisti i sl.). U ovom slučaju imate pravo da se prijavite ponovo za dobijanje novog termina za tandem skok u okviru validnosti Vaše tandem karte.
- Tandem skok Beograd ima pravo da otkaže termin Vašeg tandem skoka u slučaju ne predviđenih tehničkih razloga. U ovom slučaju imate pravo da se prijavite ponovo za dobijanje novog termina za tandem skok u okviru validnosti Vaše tandem karte.
- Tandem skok Beograd ima pravo da otkaže termin Vašeg tandem skoka u slučaju vojnih, policijskih i političkih aktivnosti koje podrazumevaju zauzimanje vazdušnog prostora iznad aerodroma na kojem se organizuje skok. U ovom slučaju imate pravo da se prijavite ponovo za dobijanje novog termina za tandem skok u okviru validnosti Vaše tandem karte.
- U svim slučajevima gde se tandem skok otkazuje od strane ”Tandem skok Beograd” na dan isteka validnosti tandem karte, ista će biti automatski produžena do prvog narednog termina.