Zašto je tandem skok najbolji izbor?

Neverovatno iskustvo

Zašto je tandem skok najbolji izbor za početnike u Padobranstvu?

Probali ste rollercoaster, bungy jump ili pak leteli paraglajderom? I dalje osećate da želite nešto luđe sa još više adrenalina? Tandem skok Beograd je tu da Vas izbaci iz komfortne zone, da razbijete strah od visine, da testirate svoje mogućnosti do samih granica! Skok iz aviona sa instruktorom koji je tu da brine za Vašu bezbednost i da zajedno sa Vama bude deo ove nestvarne avanture.


Osetite stvari koje se teško mogu opisati recima: 20 minuta leta avionom do željene visine, skok iz aviona, slobodan pad pri brizini od 220 km/h od 40 sekundi pa do čak neverovatnih 80 sekundi (dužina slobodnog pada u zavisnosti koji tandem paket ste odabrali), 6-7 minuta let padobranom sa panoramskim pogledom na Beograd, i naravno prizemljenje gde Vas čeka podrška koja je došla sa Vama da isprati ceo događaj. Svaki deo skoka snimamo sa najmodernijim GoPro kamerama, u Full HD rezoluciji. Snimke i slike šaljemo na Vas email putem transfera koji se lako skidaju na bilo koji od Vaših uređaja u 2-3 klika.

100%

Adrenalin

100%

Sloboda

100%

Sreća

Šta je padobranstvo?

Osećaji da postižete nešto veliko
Do postignuća se ne dolazi jednostavno postojanjem i prolaskom kroz svaki dan na isti način. Dostignuće dolazi iz izazivanja sebe. Bilo da se radi o završetku fakulteta, treningu za atletske događaje, izgradnji preduzeća ili u ovom slučaju o padobranstvu. Mora da postoji izazov. Padobranstvo nudi veliki izazov jer zahteva od osobe da napusti sve što je udobno i radi nešto za šta mnogi ljudi kažu da je ludo.

Osnaživanje
Kada jednom skočite pomoću padobrana, šta još možete da postignete? Odgovor je: SVE ŠTO ŽELITE. To je osnaživanje i za nas padobranstvo čini vrednim rizika.

Biti prisutni
Skočiti znači živeti u trenutku. Život je izazovan i ispunjen brigama i problemima. Pri padobranstvu nijedna od tih stvari nije bitna. Skok padobranom naređuje Vašoj pažnji da živite čisto u sadašnjosti i za mnoge je to ogromna nagrada.

Padobranstvo Beograd
Padobranstvo Beograd
Padobranski centar Beograd