O nama

Tandem Skok Beograd

Padobranski klub sa najdužom tradicijom u Srbiji.

Dakle... Rešili ste da učinite život zanimljivijim... A nikako Vam do sada nije padalo na pamet kako bi to mogli da uradite... E, pa zanimljivije od ovog nikada nećete dobiti! Šta kažete na skok iz aviona sa visine od preko 3.000 metara, naglom gubitku visine, brzini od 220 km/h, i najjačoj jurnjavi adrenalina kroz vene koju ste ikada u životu osetili?

Zvuči primamljivo? Onda ste na pravom mestu! Na ovim stranicama možete da se informišete o tome šta je tandem skok padobranom i približno shvatiti da je to nešto najluđe što ćete ikada u životu uraditi.

Šta možete očekivati od nas?

Padobranstvo je jedinstveni sport koji predstavlja najbližu stvar čovekovom letu. Kada posetite Tandem Skok Beograd, ispunićete osećaj adrenalina i uzbuđenja od onog trenutka kada uđete na naša vrata.

  • Nezaboravno iskustvo
  • Avantura za pamćenje
  • Vrhunski doživljaj
  • Bezbedno i Pouzdano
  • Osetite Slobodu i Adrenalin
Tandem skok padobranom
Tandem skok padobranom
Tandem skok padobranom
Tandem skok padobranom

30

+

Godina iskustva

6

Aviona

30.000

+

Tandem skokova

8

Tandem skok paketa

Tandem skok Beograd
Tandem Skok Beograd

Više od 30 godina iskustva.

Naša kompanija uspešno posluje preko 30 godina. Izvodimo tandem skokove, obuke pilota do putničkog aviona, snimanje iz vazduha, panoramsko letenje. Posedujemo avione koji mogu dostići najveće visine u Srbiji i regionu za izvodjenje tandem skokova.


Naši tandem instruktori su vrhunski obučeni padobranci sa licencama priznatim u celom svetu i svako od njih ima više hiljada uspešnih skokova iza sebe. Tandem skokove izvodimo u toku cele godine - vikendima (u zavisnosti od vremenskih uslova).


Koristimo jedne od najbezbednijih tandem sistema na svetu, od renomiranog američkog proizvođača Strong Enterprises.


Prvi tandem skok na svetu je skočen upravo sa padobranom koju su oni napravili, davne 1983. godine. Od tada se menjalo mnogo toga u svetu padobranstva, sve u cilju što veće bezbednosti i udobnosti prilikom svakog skoka.

Avantura & Bezbednost Pogledajte video pripreme za skok.

Pogledajte ponudu svih paketa. Ukoliko Vam je potrebna pomoć tokom popunjavanja forme slobodno nas pozovite.
Rezervacija karte

+381 60 029 2012

Nezaboravno iskustvo

Hiljade uspešno izvedenih tandem skokova.

Ovo je jedan najneverovatnijih životnih uspomena osobama koje su se odlučili za tandem skok. Zašto odabrati tandem skok padobranom? Jer nas to čini srećnim, primorava nas da uživamo u životu i osnažuje za još veće stvari. Mislimo da bi svi trebalo da probaju!

Šta drugi kažu o nama?

Doživećete najbolje i najuzbudljivije iskustvo u dosadašnjem životu! Pogledajte iskustva i recenzije naših korisnika.

Posedujemo flotu aviona.

Tandem Skok Beograd u svom vlasništvu ima flotu od sedam aviona koji se redovno održavaju i redovno lete.Pogledajte flotu svih aviona

Naš tim

Iskusan tim pilota i tandem skok instruktora.